Welkom

Welkom

Dit is de website van de Rozenburgse Muziekvereniging Uitspanning Door Inspanning, ook wel afgekort tot UDI. De vereniging bestaat uit een leerlingenopleiding, waarin de muziekopleiding wordt verzorgd van nieuwe leden, verder een harmonie orkest met ca 50 leden en een dweilorkest, MUDband genaamd. De vereniging is in 1899 opgericht en mag zich de oudste vereniging van Rozenburg noemen. De bezetting van de vereniging wordt gevormd door muzikanten van alle leeftijden en het repertoire biedt ook voor elk wat wils.


 

Oktober concert met Capriccio

In de reeks oktober concerten UDI met .... zal er dit jaar worden gemusiceerd door de mandoline vereniging Capriccio uit Oostvoorne. Dit concert vindt plaats op 14 oktober om 20.00 uur. UDI zal zelf een deel van het concert voor haar rekening nemen, maar ook samen met de gasten enkele stukken spelen. Nog niet eerder vertoond, wel heel bijzonder. De Oostvoornse vereniging viert dit jaar haar 40 jarig bestaan. Mededelingen over kaartverkoop etc. op deze site.


 

Leerlingen presenteerden zich

Op zaterdag 1 juli konden de leerlingen uit de muziekopleiding laten horen welke vorderingen zij hadden gemaakt. De optredens werden goed bezocht door familie en andere belangstellenden.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

UDI speelde in Het Veerhuis

Op dinsdag avond 20 juni, gaf UDI een miniconcert in het Veerhuis. In het programma kwamen veel melodieën voor uit het programma, UDI goes America. De vele stukken met een Amerikaans tintje werden zeer op prijs gesteld door het publiek.


 

Rozenburg 's Got Talent!

 

4 mei herdenking

UDI begeleidde de stille tocht en bracht enkele stukken ten gehore op de begraafplaats


 

 


 

UDI op Koningsdag

De harmonie was er weer bij met diverse mooie nummers en uiteraard het Wilhelmus. De dirigent proostte op de gezondheid van De Koning.


 

 


 

Jaarconcert in Amerikaanse sferen

De politiek werd niet behandeld, maar Amerikaanse muziek was het hoofdthema deze avond. Op 8 april gaf onze vereniging het jaarlijkse concert voor de donateurs en andere belangstellenden. De vereniging en het publiek kunnen terugkijken op een mooie avond.

Dag van de amateurkunst

Tijdens een mooi optreden in het Muziektheater heeft UDI weer laten horen en zien waartoe zij in staat is. De blokfluitgroep en diverse leerlingen betraden ook het podium. Een mooie "sneak preview" zoals Arjo het noemde.