21-04 Rozenburg 's Got Talent
19-06 UDI in het Veerhuis, miniconcert
07-07 Zomerafsluiting

Volg ons

Facebook

Welkom

Welkom

Dit is de website van de Rozenburgse Muziekvereniging Uitspanning Door Inspanning, ook wel afgekort tot UDI. De vereniging bestaat uit een leerlingenopleiding en een harmonie orkest. De vereniging is in 1899 opgericht en mag zich de oudste vereniging van Rozenburg noemen. De bezetting van de vereniging wordt gevormd door muzikanten van alle leeftijden en het repertoire biedt ook voor elk wat wils.


 

A.s. zaterdag is het weer zover! Op initiatief van diverse muziek- en dansopleidingen in Rozenburg vindt voor de tweede keer Rozenburg's Got talent plaats in Muziektheater De Ontmoeting.

 

Hèt evenement waarbij aankomende talenten hun kwaliteiten tonen op het gebied van zang, dans en het bespelen van verschillende muziekinstrumenten.
Deelnemers zijn muziekleerlingen van de Rozenburgse Harmonievereniging Uitspanning door Inspanning, de blokfluitgroep van De Phoenix, Kinderkoor De Rozenhorst o.l.v. Marrie Bijl, leerlingen van gitaarstudio Erik de Beer en Double Feet Kids o.l.v. Lillian van Beek.

Muzikale prestaties zullen worden afgewisseld met een viertal dansshows; u zult zich geen moment vervelen!

 

Datum: zaterdag 21 april 2018

Plaats: Muziektheater De Ontmoeting

Zaal open: 14:30 uur

Aanvang: 15:00 uur

Toegang: gratis


 

Uitvoering 2018

Op 14 april werd het jaarlijkse concert gegeven. De drummers schitterden in hun eigen blokje in het programma. De foto's staan inmiddels in het fotoboek. Door een klein technisch mankement lukte het niet eerder.


 

De Muziekcarrousel draaide weer op donderdag 15 februari

Om jonge mensen van de basisschool groepen 7 en 8 te laten ervaren wat er binnen UDI mogelijk is op het gebied van muziekmaken en hoe je dat kunt leren organiseerde de vereniging een carrousel. Op deze donderdag waren er workshops voor de instrumentgroepen slagwerk, hout, koper en fluit.